HÍREK, újdonságok
[eseménynaptár]
Autóklíma FÓRUM
mindenre válaszolunk
Alkatrész WEBÁRUHÁZ
[24 órában nyitva]
BUDAPESTI
szervizek, üzletek
VIDÉKI
szervizek, üzletek
Média ajánlatunk
hirdessen nálunk!
2007-07-08
Magyarázat - reklám felirat

Reklámunkban a felirat, miszerint "Töltés javítás akár az Ön otthonában, garázsában, műhelyében" magyarázatra szorul.
Felhívom mindenki figyelmét az AKÁR szóra, az esetleges későbbi félreértések elkerülése végett. 

Ha a feltételek adottak a garázsban, műhelyben, az utcán, ahol 220V-ot tudok a töltőgéphez hosszabbítóval hozni (max. 50m-ig).  AKÁR, kisebb javításokat el tudok végezni, mint pl.: a tömítés csere, szivárgás ellenőrzés, (habbal, UV lámpával). A teljes UV szivárgás ellenőrzést csak abban az estben tudom megcsinálni, ha biztosítva van az autó felemelése, illetve aknáról történő levilágítása.
Javításkor, tömítés cserénél, illetve csőcserénél, ha biztosítva van szerelő állás, vagy egy fedél ahol nem kapok napszúrást, vagy nem ázom el.
Csak a fent említett körülmények együttes meglétes esetén lehetséges a munka helyszíni elvégzése.
Nagyobb javítást, szerelést, (ami lehet AKÁR egy nem könnyen hozzáférhető cső kiszedése, hűtő kiszerelése és cseréje) csak szerviz körülmények között lehetséges.
Javítási munkálatok megkezdése minden esetben előzetes hiba megállapítás (pl. UV levilágítás) és időpont egyeztetése után történhet.
Ha ezen feltételek nem adottak a helyszínen, akkor a telephelyünkön, vagy szerződött szerelő műhelyekben történik a hiba-megállapítás, levilágítás, és javítás.
Soha semmilyen körülmények között nem tudok AKÁR "motorgenerált" végrehajtani, vagy egyéb könnyűnek titulált szerelést végezni, garázsban, parkolóban, sufniban.
Ezt csak azok kedvéért írtam le, akik félre értik, illetve nem nézik meg a SZOLGÁLTATÁSOK menüpontot, ahol részletesen le van írva, hogy mit is javítok HELYSZÍNEN.
(Mindenki akinek nem inge, ne vegye magára.)